Yunke
2024 Peñíscola

Mag Yunke

Yunke és un dels grans il·lusionistes del nostre temps. La seva màgia és plena de misteri, bellesa i risc. Les seves il·lusions són esglaiadores i hipnòtiques. Yunke també és un innovador de la màgia, inventor d’il·lusions i creador de mecanismes màgics. Ha portat la seva màgia als cinc continents i participa a programes de televisió per tot el món.

La seva grandesa a l’escenari va molt més enllà dels premis rebuts al llarg de tota la carrera. Les seves il·lusions són úniques. La seva màgia, diferent. La filosofia de treball i la forma d’entendre la màgia totalment singular.

GENERAL TICKET

16€

PACK

MUSEU + ESPECTACLE

MENORS DE 5 ANYS

NO OCUPEN SEIENT, NO PAGÀ

RECOMENACIONS

  • Compra amb anticipació les entrades 👩‍💻
  • Troba els millors preus 👨‍👩‍👦‍👦
  • LLes entrades les heu de presentar a l’accés al mòbil o impreses. 📍
  • Assegureu-vos que esteu comprant per a la data que voleu assistir. 📅

Compra entrades per a Yunke

LA MENT MAI PODRÀ CREURE EL QUE ELS ULLS PODEN VEURE

Aquí pots reservar el teu allotjament

Doncs ho tens molt senzill al nostre mapa d’hotels i apartaments que hem dissenyat perquè puguis trobar el que necessites. Utilitza els filtres que tens a la part superior del mapa i et sortirà els hotels o apartaments destacats. Hem creat aquest mapa perquè puguis buscar i organitzar les teves vacances o cap de setmana a Peníscola. Us recomanem utilitzar els 3 filtres del mapa perquè pugueu triar l’hotel o apartament que s’ajusti més a les vostres necessitats.