Mag Ruben Vilagrand

Rubén Vilagrand és guardonat Europeu FISM i doble guardonat Nacional de màgia. El seu espectacle combina l’il·lusionisme, el mim i el clown de manera única. L’acompanya una música deliciosa composta pel seu amic i director musical Roman Gottwald. L’espectador podrà gaudir d’una atmosfera surrealista amb efectes de creació pròpia i exquisits clàssics de la màgia.
Rubén Vilagrand ha actuat gairebé en tot el món, incloent-hi el programa de televisió més prestigiós “Le Plus Grand Cabaret Du Monde” a París, el famós Castell Màgic de Hollywood a Los Angeles i Penn & Teller Fool Us per a CW TV a Las Vegas.

ADMISISON GÉNÉRALE

16€

PACK

MUSEU + ESPECTACLE

MENORS DE 5 ANYS

NO OCUPEN SEIENT, NO PAGÀ

RECOMENACIONS

  • Compra amb anticipació les entrades 👩‍💻
  • Troba els millors preus 👨‍👩‍👦‍👦
  • LLes entrades les heu de presentar a l’accés al mòbil o impreses. 📍
  • Assegureu-vos que esteu comprant per a la data que voleu assistir. 📅

COMPRA ENTRADES PER A R. Vilagrand

Rubén Vilagrand és guardonat Europeu FISM i doble guardonat Nacional de màgia.

Aquí pots reservar el teu allotjament

Doncs ho tens molt senzill al nostre mapa d’hotels i apartaments que hem dissenyat perquè puguis trobar el que necessites. Utilitza els filtres que tens a la part superior del mapa i et sortirà els hotels o apartaments destacats. Hem creat aquest mapa perquè puguis buscar i organitzar les teves vacances o cap de setmana a Peníscola. Us recomanem utilitzar els 3 filtres del mapa perquè pugueu triar l’hotel o apartament que s’ajusti més a les vostres necessitats.