PATRICIA FERRERO
2024 Peñíscola

Mag Patricia

En un altre temps (no fa tant), l’il·lusionista Patricia Ferrero hauria estat acusada de bruixeria per mostrar trucs i il·lusions que anaven més enllà de la lògica del moment.
Patricia Ferrero és una il·lusionista valenciana que centra tota la seva energia en la màgia i crea espectacles on va més enllà del truc amb la seva posada en escena i omple de riure, naturalitat i fantasia el lloc on actua.
Entre els seus projectes més importants destaca la seva participació com a col·laboradora especial al programa de televisió Magnifics de À Punt, que la va portar a treballar des de “Riures” arreu del territori valencià.

Patricia torna al Museu de la Màgiab de Yunke amb el seu nou espectacle “Saudade”. Un espectacle creat amb molt d’amor i especialment pel lloc, on reuneix els seus millors jocs per viure un moment màgic en un entorn inèdit de nostàlgia, humor i il·lusió.

ENTRADES GENERAL

16€

PACK ENTRADES

MUSEO + ESPECTÁCULO

MENORS DE 5 ANYS

NO PAGUEN I NO OCUPEN SEIENT

RECOMENACIONS

  • Compra amb anticipació les entrades 👩‍💻
  • Troba els millors preus 👨‍👩‍👦‍👦
  • LLes entrades les heu de presentar a l’accés al mòbil o impreses. 📍
  • Assegureu-vos que esteu comprant per a la data que voleu assistir. 📅

Compra entrades per PATRICIA

Murphy ens ofereix un xou de Màgia personal i atrevit en clau d’humor.

Aquí pots reservar el teu allotjament

Doncs ho tens molt senzill al nostre mapa d’hotels i apartaments que hem dissenyat perquè puguis trobar el que necessites. Utilitza els filtres que tens a la part superior del mapa i et sortirà els hotels o apartaments destacats. Hem creat aquest mapa perquè puguis buscar i organitzar les teves vacances o cap de setmana a Peníscola. Us recomanem utilitzar els 3 filtres del mapa perquè pugueu triar l’hotel o apartament que s’ajusti més a les vostres necessitats.