Mag Juan Luis Rubiales

Juan Luis Rubiales és considerat actualment un dels Mags més personals i creatius del moment. En el seu espectacle escènic unipersonal, Rubiales ens mostra un tros de la seva terra, el Cadis, amb tota la seva gràcia i saler, divertirà grans i petits, sorprenent a tothom amb els seus trucs de màgia.

Juan Tamariz ha dirigit Juan Luis Rubiales en aquest espectacle durant anys per fer de cada rutina màgica una peça d’art. Jocs de màgia que ell mateix porta creant des de fa més de 30 anys i entre els quals podem veure jocs amb cordes, pa, galetes, cartes, bitllets, ninots i un infinitat d’objectes més que esdevenen màgics a les seves mans.

Juan Luis Rubiales ha estat convidat a actuar a les principals ciutats del món i a les sales i teatres més prestigiosos, com el Magic Castle de Hollywood, on ha estat programat durant 8 anys seguits fent màgia de primer pla i escènica. durant una setmana sencera. Les seves actuacions han tingut ressò en diaris tan importants com The Times. Entre les ciutats en què ha anat malgastant la seva màgia i simpatia hi ha entre d’altres: Madrid, Barcelona, ​​París, Londres, Berlín, Xangai, Hong Kong, Tòquio, Nova York, Filadèlfia, Los Angeles, Chicago, Kualalumpur, Manila, Singapur, Bogotà, Caracas, Santiago de Xile, Buenos Aires, Montevideo, Quito, …

La seva increïble versatilitat el converteix en un artista inestimable per a qualsevol congrés o festival. Ja que no només és un mag excel·lent, sinó també un comunicador extraordinari, concís i divertit per presentar qualsevol esdeveniment. I per si fos poc, nens i adults l’adoren a ell i a la seva família. La màgia és una de les més originals i bones que es poden trobar avui dia.

GENERAL TICKET

16€

PACK

MUSEU + ESPECTACLE

MENORS DE 5 ANYS

NO OCUPEN SEIENT, NO PAGÀ

RECOMENACIONS

  • Compra amb anticipació les entrades 👩‍💻
  • Troba els millors preus 👨‍👩‍👦‍👦
  • LLes entrades les heu de presentar a l’accés al mòbil o impreses. 📍
  • Assegureu-vos que esteu comprant per a la data que voleu assistir. 📅

Compra entrades per a Rubiales

La seva increïble versatilitat el converteix en un artista inestimable per a qualsevol congrés o festival.

Aquí pots reservar el teu allotjament

Doncs ho tens molt senzill al nostre mapa d’hotels i apartaments que hem dissenyat perquè puguis trobar el que necessites. Utilitza els filtres que tens a la part superior del mapa i et sortirà els hotels o apartaments destacats. Hem creat aquest mapa perquè puguis buscar i organitzar les teves vacances o cap de setmana a Peníscola. Us recomanem utilitzar els 3 filtres del mapa perquè pugueu triar l’hotel o apartament que s’ajusti més a les vostres necessitats.