Mag Joaquín Matas

INTIMÀGIA

Joaquín Matas és un dels mags més buscats i respectats d’Espanya. Un gran professional que viu per i per màgia. És un especialista en màgia escènica i de primer pla, afavorint la participació activa dels seus espectadors i combinant harmoniosament el millor de l’il·lusionisme amb fortes dosis d’humor i ironia.

Ha treballat per a les companyies nacionals i internacionals més prestigioses i prova d’això és el gran nombre d’actuacions que realitza cada any entre convencions d’empresa, festes privades i esdeveniments de tot tipus a Espanya i a la resta del món.

Sempre pel “boca-orella”, Joaquín s’ha convertit en el mag amb l’agenda més atapeïda i en un dels artistes més sol·licitats de l’escena actual. Potser el secret és la passió que posa en la seva feina i el desig de transmetre aquesta passió al seu públic.

Durant una hora i mitja, Joaquín Matas desplegarà el millor del seu repertori professional. Màgia poderosa, humor proper, ironia, llenguatge col·loquial i participació activa del públic són alguns dels ingredients d’aquest espectacle que no deixarà ningú indiferent.

Intimagia és també un viatge pels grans clàssics de la màgia de primer pla i de saló i un homenatge als grans mestres d’aquesta especialitat, sempre amb el toc personal de Joaquín. Cartes, monedes, cordes, copes i objectes en préstec semblaran cobrar vida de la mà d’aquest professional que ha fet de la màgia la seva passió i la seva vida.

ADMISISON GÉNÉRALE

16€

PACK

MUSEU + ESPECTACLE

MENORS DE 5 ANYS

NO OCUPEN SEIENT, NO PAGÀ

RECOMENACIONS

  • Compra amb anticipació les entrades 👩‍💻
  • Troba els millors preus 👨‍👩‍👦‍👦
  • LLes entrades les heu de presentar a l’accés al mòbil o impreses. 📍
  • Assegureu-vos que esteu comprant per a la data que voleu assistir. 📅

Compra entrades per a J. Matas

Intimagia és també un viatge pels grans clàssics de la màgia de primer pla i de saló i un homenatge als grans Mestres d’aquesta especialitat.

Aquí pots reservar el teu allotjament

Doncs ho tens molt senzill al nostre mapa d’hotels i apartaments que hem dissenyat perquè puguis trobar el que necessites. Utilitza els filtres que tens a la part superior del mapa i et sortirà els hotels o apartaments destacats. Hem creat aquest mapa perquè puguis buscar i organitzar les teves vacances o cap de setmana a Peníscola. Us recomanem utilitzar els 3 filtres del mapa perquè pugueu triar l’hotel o apartament que s’ajusti més a les vostres necessitats.