Mag Joaquín Matas

INTIMAGIA

Joaquín Matas és un dels mags més sol·licitats i respectats a Espanya. Un gran professional que viu per i per a la màgia. És especialista en màgia d’escena i de prop, centrant-se en la participació activa dels seus espectadors i combinant harmònicament el millor il·lusionisme amb dosis d’humor i ironia fortes.

Ha treballat per a les més prestigioses empreses nacionals i internacionals i en són una gran quantitat d’actuacions que realitza a l’any entre convencions d’empresa, festes privades i esdeveniments de tota mena tant a Espanya com a la resta del món.

Sempre mitjançant la publicitat del boca-orella, Joaquín s’ha convertit en el mag amb l’agenda més ocupada i en uns dels artistes més sol·licitats del panorama actual. Potser el secret és la passió que posa a la feina i les ganes de transmetre aquesta passió al seu públic.

Durant una hora i mitja, Joaquín Matas desgranarà el millor del seu repertori professional. Màgia potent, humor proper, ironia, un llenguatge col·loquial i la participació activa del públic són alguns dels ingredients d’aquest espectacle que no deixarà ningú indiferent.

Intimagia és a més a més un recorregut pels grans clàssics de la Màgia de prop i saló i un tribut als grans Mestres d’aquesta especialitat, sempre amb el toc personal de Joaquín. Cartes, monedes, cordes, gobelets i objectes prestats semblaran cobrar vida en mans d’aquest professional que ha fet de la màgia la passió i la vida.

ADMISISON GÉNÉRALE

16€

PACK

MUSEU + ESPECTACLE

MENORS DE 5 ANYS

NO OCUPEN SEIENT, NO PAGÀ

RECOMENACIONS

  • Compra amb anticipació les entrades 👩‍💻
  • Troba els millors preus 👨‍👩‍👦‍👦
  • LLes entrades les heu de presentar a l’accés al mòbil o impreses. 📍
  • Assegureu-vos que esteu comprant per a la data que voleu assistir. 📅

COMPRAR ENTRADES PER A J. Matas

Intimagia és a més a més un recorregut pels grans clàssics de la Màgia de prop i saló i un tribut als grans Mestres d’aquesta especialitat.

Aquí pots reservar el teu allotjament

Doncs ho tens molt senzill al nostre mapa d’hotels i apartaments que hem dissenyat perquè puguis trobar el que necessites. Utilitza els filtres que tens a la part superior del mapa i et sortirà els hotels o apartaments destacats. Hem creat aquest mapa perquè puguis buscar i organitzar les teves vacances o cap de setmana a Peníscola. Us recomanem utilitzar els 3 filtres del mapa perquè pugueu triar l’hotel o apartament que s’ajusti més a les vostres necessitats.