Mago Javier Botía

Javier és un showman televisiu de dilatada carrera professional. Va començar a ràdio a través d’emissores tan prestigioses com els quaranta principals, saltant a Llatinoamèrica i aconseguint ser líder d’audiència a tres països: Uruguai Paraguai i Argentina. Posteriorment, es llança a la televisió on aconsegueix el mateix èxit, fins a tornar a Espanya amb el seu propi prime time.

Aquesta faceta mediàtica el fa convertir-se en un artista diferent quan aborda el món del mentalisme. És reconegut pel seu estil diferent i totalment televisiu, combinant mentalisme amb humor.

Després de guanyar diversos festivals internacionals, s’alça amb el primer premi nacional de mentalisme el 2016, fent el salt a Korea on es consagraria com el millor mentalista del món en obtenir el primer premi FISM.

El seu especial estil comercial el converteix en un referent per als programes televisius com Got Talent o Fool Us a Las Vegas (EUA) obtenint el FOOLER, després d’aconseguir enganyar els millors mags del món.

És autor d’innombrables llibres, entre els quals destaquem TRETZE ESCALONS MÉS AMUNT, lectura obligada per als amants de les arts màgiques.

En l’actualitat hi ha Enel equip de Luís de Matos amb estrelles com Yo Hojin, Dan Sperry i Norbert Ferré, formant part de l’oferta artística d’aquest últim a la seva companyia de management internacional.

ENTRADES GENERAL

16€

PACK ENTRADES

MUSEO + ESPECTÁCULO

MENORS DE 5 ANYS

NO PAGUEN I NO OCUPEN SEIENT

RECOMENACIONS

  • Compra amb anticipació les entrades 👩‍💻
  • Troba els millors preus 👨‍👩‍👦‍👦
  • LLes entrades les heu de presentar a l’accés al mòbil o impreses. 📍
  • Assegureu-vos que esteu comprant per a la data que voleu assistir. 📅

Compra entrades per J. Botía

DESCOBREIX LA MÀGIA D’AQUEST GRAN MAG

Aquí pots reservar el teu allotjament

Doncs ho tens molt senzill al nostre mapa d’hotels i apartaments que hem dissenyat perquè puguis trobar el que necessites. Utilitza els filtres que tens a la part superior del mapa i et sortirà els hotels o apartaments destacats. Hem creat aquest mapa perquè puguis buscar i organitzar les teves vacances o cap de setmana a Peníscola. Us recomanem utilitzar els 3 filtres del mapa perquè pugueu triar l’hotel o apartament que s’ajusti més a les vostres necessitats.